top of page

De stijl van Ivanka Trump


Niet alleen Donald Trump, maar ook zijn dochter Ivanka slaagt erin met bedenkelijke acties de pers te halen. Ivanka staat voor de rechter in New York voor inbreuk op het auteursrecht.

Zij zou plagiaat hebben gepleegd op het ontwerp van een schoen van de Italiaanse producent Aquazurra. Het gaat om de slingbacks van deze producent, die is voorzien van suède kwastjes en een stilettohak. Ze zijn populair bij bekende mediapersoonlijkheden, die daar graag zo’n 710 euro per paar voor neertellen.

Trump heeft een lifestylewebsite en voert daarnaast een aantal modelijnen, waaronder haar namaakschoen, die zij verkoopt onder de naam ‘Wild Thing’ voor slechts 130 euro. Niet alleen op Ivanka Trump zijn de pijlen van Aquazurra gericht, maar ook op de producent Marc Fisher.

We zullen binnenkort wel de polls zien, die aangeven wie in populariteit bovenaan staat, vader of dochter.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page